A Project/029 a PlayIT-n

A PlayIT idén is megdöntötte korábbi rekordját, sikerült átlépnie a 13 ezres látogatószámot. A megnövekedett közönségnek pedig rendezvényről rendezvényre több programot kell kínálni, és a Project/029 idén áprilisban jelentősen hozzá is járult ehhez.

A Project/029 a PlayIT-n

Idén először, saját stan

ddal volt jelen a PC World, ahol a kedvező akciók mellett számos programmal és versennyel is készültünk. A standon DJ keverte a zenét egész nap, ami sokat segített versenyzőinknek, akik VW Slotting versenyünkön tekertek eszeveszett iramban, hogy kerékpárral hajtott kisautójuk elsőként haladjon át a célvonalon. A sorban állás borítékolható volt, a jelentkezési lapokat napközben is pótolni kellett. De hatalmas érdeklődés övezte standunknál kiállított Tesla Modell S elektromos autót is, kiállítói nem győztek válaszolni a feltett kérdésekre.

project029-a-playit-en_screenshot_20140507112751_2_nfh.jpg

Ha mindez nem lett volna elég, a Játssz nagyban csapatának köszönhetően belekóstolhattunk abba, milyen is moziszékből, nagy vásznon játszani kedvenc videojátékainkkal. Standunkon ezen kívül a résztvevők azt is megtudhatták, hogy mire képes a Firefox OS és a linuxos Steam, illetve a Leap Motion gesztusvezérlés.

De ha a PlayIT-ről van szó, akkor a rajongók már megszokhatták, hogy a GameStar itt is a maximumot hozza. Ezúttal is egész napos programmal készültünk a rendezvényre, ahol a stand mellett a televíziós csatornák világát idéző színpadi műsorral vártuk az érdeklődőket. Volt reggeli torna, főzőműsor, kvíz és vetélkedő számos értékes nyereménnyel, illetve a rajongók által már jól ismert esti talk-show. A műsorkínálat és a nézettségi adatok is megszégyenítették a legnépszerűbb tévéadókat. A műsorok szüneteiben pedig a nézők rengeteg kedvezményes ajánlat közül válogathattak a GameStar standján.

project029-a-playit-en_screenshot_20140507112752_3_nfh.jpg

De nem hagytuk unatkozni azokat sem, akik nosztalgiázni szerettek volna egy kicsit, retro videojátékok és négy flipper várta őket. Ráadásul az sem tántorította el az elszánt érdeklődőket, hogy sokszor hosszú tízperceket kellett várni a kipróbálásra.

project029-a-playit-en_screenshot_20140507112506_3_nfh.jpg

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu