Mester Sándor visszatér a Computerworldhöz

Szeptember elsejétől ismét Mester Sándor irányítja a Computerworld márka köré épített nyomtatott és online kiadványok, valamint rendezvények B2B üzletágát, és egyben lapigazgatója lesz a Computerworldnek.

Mester Sándor visszatér a Computerworldhöz

Fábián Zoltán, aki eddig a Project/029 B2B üzletágát vezette, üzletfejlesztési vezetőként tevékenykedik tovább.

Az infokommunikációs technológiák vállalati alkalmazását irányító informatikai vezetőket szolgálja tartalmaival és rendezvényeivel a Computerworld. A Project/029 cég, amely kiadója a Computerworldnek is, exkluzív licencpartnere hazánkban az amerikai IDG infokommunikációs kiadóvállalatnak.

Mester Sándor 2013 májusától hét hónapon át dolgozott a Project/029-nél. 2013. október végén egy k+f területen tevékenykedő cégnél állt munkába, ahol a napokban jelentette be, hogy munkavállalói felmondással távozik.

mester-sandor_screenshot_20130502123214_2_nfh.jpg

Mester Sándor életműdíjas informatikai újságíró, aki pályája során már korábban is dolgozott a Computerworldnél, akkor főszerkesztőként (1990-től 1997-ig). Később ügyvezető igazgatóként vezette a Scala ECE Hungary céget, majd Brüsszelben két éven át irányította az ETIS nemzetközi informatikai-távközlési szövetség központi irodáját. 2001 és 2007 között a www.origo.hu portálnál dolgozott, ahol az utolsó 4 évében a hirdetési igazgatói posztot töltötte be és munkatársaival megnégyszerezte az Origo portfólió hirdetési bevételeit. 2007 februárja után független tanácsadóként tevékenykedett.

„Sándor tavaly lendületbe hozta a Computerworld márkával fémjelzett üzletágat, most azt várjuk tőle, hogy Fábián Zoltánnal közösen bővítse a termékportfóliót és az üzleti célcsoportjaink körét. A Project/029 előtt most új lehetőségek nyílnak, a növekedésből a Computerworld sem maradhat ki.” – mondta Virágh Márton, a Project/029 ügyvezető igazgatója.

„Újabb ismeretekkel és tapasztalatokkal gazdagodtam, amelyek újabb színekkel gazdagíthatják írásaimat. A mottóm változatlan: csak minőségi tartalmakra építve lehetnek sikeresek az üzleti felhasználókat szolgáló médiumok.” – mondta Mester Sándor.

A Project/029-ről
A Project/029 (teljes nevén Project029 Media and Communications Kft.) B2C és B2B nyomtatott és online magazinjaival, illetve rendezvényeivel itthon egyedülálló módon, teljesen lefedi az informatika iránt érdeklődőket. Az ország legnagyobb informatikai médiavállalata korábban IDG Hungary Kft. néven volt ismeretes, de a cég 2012. november 29-én tulajdonost és nevet váltott. A világ több, mint 90 országában jelen lévő, amerikai központú IDG magyarországi leányvállalata a felvásárlással 100 % magyar tulajdonba került, és immár az egykori anyacég független licencpartnereként működik tovább, piacon tartva a kiadó sikeres márkáit, a Computerworld, GameStar, PC World és Macworld magazinokat.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu