TheVR, FourFourTwo, Perspective és CineStar - Új szereplők a SmartSense portfóliójában

A SmartSense, a Project029 kizárólagos médiaértékesítő partnere új szereplőkkel bővítette - elsősorban férfi célcsoportra épülő - portfólióját.

TheVR, FourFourTwo, Perspective és CineStar -
Új szereplők a SmartSense portfóliójában

 A friss partnerek között kiemelkedő AB elérésű B2B üzleti magazin, világszínvonalú focis újság, mozis/filmes oldal és az egyik legnépszerűbb hazai Youtube-csapat is szerepel.

Kirívóan magas “A” elérés

A Perspective üzleti és technológiai magazin angol és magyar nyelven 8000 példányban jelenik meg, hazánk mellett számos európai országban és a Közel-keleten is. Célcsoportját tekintve rendkívül magas ESOMAR státuszú közönséget ér el, szinte kizárólag nagyvállalati vezetők, pénzügyi döntéshozók, állami vállalatok vezetői és államigazgatási szereplők forgatják, már-már hiánypótló csatornát hozva létra a prémium termékek és szolgáltatások promóciójára.

smartsense-partnerek_screenshot_20150608140957_3_nfh.jpg


Mozis oldallal keményít a GameStar!

A CineStar mozis- és tévés online magazin a kiadó tematikus blogjaként jött létre még 2012-ben, és az elérés dinamikus növekedésének hála már önálló szereplőként is megjelenik a kiadó kínálatában. A CineStar felületei immár elérhetőek a “nagytestvér” GameStarral közös csomagajánlatokban.

smartsense-partnerek_screenshot_20150608141000_5_nfh.jpg


A világ legmenőbb labdarúgó-magazinja

A FourFourTwo első száma még 1994-ben jelent meg Angliában, azóta a magazin már bejárta a világot, és 2010-ben elérkezett Magyarországra is. Kivételesen színvonalas cikkeivel, exkluzív interjúival és fotóival az újság idehaza is gyorsan a focirajongók kedvence lett. A futballszurkolók a legszenvedélyesebb és legelhivatottabb szurkolók a világon, akik a labdarúgás mellett a személyautók, a számítástechnika, a telekommunikáció, valamint a szórakoztatóelektronika és könnyűzene iránt érdeklődnek.

smartsense-partnerek_screenshot_20150608140958_4_nfh.jpg


Megjött a The VR!

A TheVR és a TheVR Tech műsoraival egy teljesen új szereplővel, egyben egy rendkívül hatékony és izgalmas hirdetési megoldással bővül a SmartSense portfóliója. Az online videós tartalmat fogyasztó, modern fiatalok számára a The VR egyike a legnézettebb és legkedveltebb formációknak. Műsoraikban a hirdetők a jövőben - a műsor készítőivel együttműködésben - a SmartSense-en keresztül tudnak megjelenni a termékeikkel. A TheVR adásaiban történő kreatív és hiteles megjelenési lehetőségekért, a TheVR médiaajánlatáért keresse kollégáinkat!

smartsense-partnerek_screenshot_20150608140955_2_nfh.jpgLépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu