Új kézben, új néven folytatja az IDG Hungary

22 év után független, 100 % magyar tulajdonban lévő cégként, Project/029 néven folytatja munkáját az ország legnagyobb informatikai kiadója, az IDG Hungary Kft.

Új kézben, új néven folytatja az IDG Hungary
sajto-kepek-ceges-hirek_screenshot_20130107174211_2_nfh.jpg

A nyomtatott informatikai lappiacon két, havonta megjelenő magazinnal (PC World, GameStar), és egy hetilappal (Computerworld) jelen lévő, illetve a GameStar Online-on kivüli online márkáit (PC World, Macworld, Computerworld, Biztonságportál, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose és CIO) nemrégiben közös brand alatt (TECHcorner) egyesitő kiadó 2012. november 29-étől már nem az amerikai IDG leányvállalataként, de annak jogutódjaként folytatja tovább munkáját, biztosítva a partnerekkel és az olvasókkal fenntartott kapcsolatok zökkenőmentességét. A 100 % magyar tulajdonú új cég, a Project/029 ügyvezető igazgatója Virágh Márton lett, aki korábban a GameStar magazin főszerkesztőjeként, majd az IDG Hungary lapigazgatójaként tevékenykedett.

Az átalakitás és megújítás részletei a teljes átvétel végeztéig bizalmasak, de az új vezetés bízik benne, hogy a vállalat utóbbi években kialakított öt fő pillére, az online, a print, a videó, a rendezvény és az új média bevételei egyaránt fejleszthetők, még a jelen gazdasági helyzetben is.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu