Megújult a PC World Online!

Új dizájn, új funkciók, új tematika.

Megújult a PC World Online!

Hosszas munka után 2013. augusztus 21-én elindult az új PC World Online, mely a Project029 Media and Communications kft. – az IDG Hungary jogutódjának – második nagy online fejlesztési eredménye. Az új PC World szakít az eddigi hagyományokkal és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kap a kultúra, a tudomány, a tech-közélet és az életmód is, így a terület iránt fogékony olvasók mindent megkapnak egy helyen. Egy szokatlan rovattal is bővült a PC World Online – a háztartás szekcióban az ágazattal kapcsolatos fontos hírekkel foglalkozik az oldal, de egyedülálló módon terméktesztek is készülnek a jövőben, a kávéfőzőtől az okosmosógépig.

[hirdetes]

A Project029 portfóliójában eddig megtalálható oldalak – mint a Nonstopmobil.hu, az Electrose.Hu és a Macworld.hu - tovább élnek, az új PC World alatt. Míg utóbbi külön rovatként, addig mobil és életmód oldalaink konkrétabb téma szerint új rovatokba rendezve böngészhető.

Az oldal szerkezeti felépítésének és megjelenésének a célja, hogy a keresőből, vagy hivatkozó linkről érkező látogatók hasonló élményben részesüljenek, mint akik a főoldalt böngészik. Ennek érdekében a fejlécben lenyitható menük segítségével navigálhatunk, melyekkel az oldal összes anyagai egy kattintással elérhetők.

 

Köszöntjük régi és új olvasóinkat, reméljük, mindenki talál valami számára érdekeset az új PC World Online-on! Észrevételeiket örömmel fogadjuk, melyeket Facebook oldalunkon, szerkesztőségi címünkön vagy akár kommentekben is megoszthatnak velünk.

 

Üdvözlettel,
a PC World csapata

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Kiadó címe: 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 59. II/9.

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat