A GameStar Online sikerei az E3 alatt

A világ legnagyobb játékipari expója a GSO-n is látványos sikereket ért el, online magazinunk non-stop közvetítette az eseményeket.

A GameStar Online sikerei az E3 alatt

Ahogy minden komolyabb iparági eseménynél, a GameStar Online szerkesztősége most is élőben közvetítette a fontosabb bejelentéseket, miközben hírszerkesztőink az E3 ideje alatt 0-24 órás ügyeletben közel 200 hírt készítettek, hogy az olvasók egyetlen fontos bejelentésről se maradjanak le. 

A GSO oldalán egy külön E3 2014 oldal is indult, ahol tematikusan szűrve megtalálható az összes hír a idei expóról. Ez az alaposság jól érzékelhető eredményeket hozott, az E3 hete alatt a GameStar magazin online oldala ismét olyan nézettségi adatokat ért el, ami jól mutatja, hogy életmód- és férfimagazinokkal is versenyképes eredményeket képes elérni, komolyabb tömegeket megmozgatva.

Egy hét alatt közel 1 millió oldalmegtekintéssel 153 ezer egyedi látogatót regisztráltunk (ebből a csúcs az egy nap alatt 54 ezres látogatószám volt), az E3 oldalt 12 ezerszer nézték meg, az oldalon eltöltött idő átlagosan közel 3 perc volt. A tavalyi eredményekhez képest 93,64%-os AV, 80,47%-es UV növekedést értünk el az E3 hetében.

Egyre több a játékok világára fogékony olvasó, büszkék vagyunk, hogy az E3 ideje alatt a GameStart választották tájékozódásra.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Kiadó címe: 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 59. II/9.

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat