Cégtörténet

2015

Elindult az OCTV!! - Október 21
Image

Új szolgáltatásunk a hazai videókedvelőknek a választék legjavát, a tartalomkészítőknek pedig közönségük bővítésének a lehetőségét kínálja.

TheVR, FourFourTwo, Perspective és CineStar - Új szereplők a SmartSense portfóliójában - Június 8
Image

A SmartSense, a Project029 kizárólagos médiaértékesítő partnere új szereplőkkel bővítette - elsősorban férfi célcsoportra épülő - portfólióját.

Hipersuli, robotika és 3D nyomtatás Velencén - Szeptember 10
Image

Közel negyven gyereket láttunk vendégül Velencén, akiknek megmutathattuk, hogy miként képzeljük el a modern informatikai oktatást.

2014

Elköltöztünk! - December 31
Image

Új címünk: 1036 Budapest, Lajos u. 78. IV. em.

Megújult a GameStar magazin - felhőbe költözik a lemezmelléklet - Augusztus 28
Image

Augusztusban megújult a GameStar magazin, a DVD helyét egy új, digitális szolgáltatás, a GameStar Plus vette át.

A Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. a PlayIT-en - Május 7
Image

A PlayIT idén is megdöntötte korábbi rekordját, sikerült átlépnie a 13 ezres látogatószámot. A megnövekedett közönségnek pedig rendezvényről rendezvényre több programot kell kínálni, és a Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. idén áprilisban jelentősen hozzá is járult ehhez.

Elindult a PC World youtube csatornája - Február 20

A Project029 vette meg a STORY4 és STORY5 tévécsatornákat - November 6
Image

A Project029 Magyarország Kft., korábbi nevén IDG Hungary Kft. vásárolta meg a Central Médiacsoport televíziós üzletágát.

Mester Sándor visszatér a Computerworldhöz - Augusztus 6
Image

Szeptember elsejétől ismét Mester Sándor irányítja a Computerworld márka köré épített nyomtatott és online kiadványok, valamint rendezvények B2B üzletágát, és egyben lapigazgatója lesz a Computerworldnek.

Madarász Zoltán követi Váraljai Krisztiánt a PC World Online élén - Április 14
Image

Madarász Zoltán veszi át Váraljai Krisztiántól a Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. gondozásában kiadott PC World Online hírportál főszerkesztői feladatait.

Megoldásalapú sales-re vált a Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. - Január 23
Image

Új sales stratégiával nyitja az évet a Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.

2013

Együttműködik a Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. és az Adaptive Media - December 5
Image

2014. január 1-től az Adaptive Media értékesíti a Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. portfóliójába tartozó online és print felületeket, melyek olyan brandek, mint Magyarország vezető gamer magazinja: a GameStar, a B2C célcsoportnak szóló PC World valamint az IKT döntéshozók és előkészítők munkáját immár 45 éve segítő Computerworld.

Megújult a GameStar Online - Június 5
Image

A Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. (korábbi IDG Hungary Kft., jelenleg a IDG kizárólagos, magyar tulajdonú licencpartnere) égisze alatt a legnagyobb hazai online játékmagazin teljes egészében megújult, mostantól sokkal több és kényelmesen elérhető tartalmat kínálunk olvasóinknak.

Elindult a GameStar youtube csatornája - Február 26

A GameStar Magyarország legnagyobb PC és konzol játék magazinja. Legújabb PC-s és konzolos hírek, előzetesek, játék tesztek, a GameStar TV jóvoltából pedig exkluzív videók és hírműsorok.

Kívül-belül megújult a PC World Online - Szeptember 21
Image

Hosszas munka után elindult az új PC World Online, mely a Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. (az IDG Hungary jogutódjának) második nagy online termékfejlesztési mérföldköve az új GameStar Online után.

Új kézben, új néven folytatja az IDG Hungary - Június 1
Image

22 év után független, 100 % magyar tulajdonban lévő cégként, Project029 Magyarország Szolgáltató Kft. néven folytatja munkáját az ország legnagyobb informatikai kiadója, az IDG Hungary Kft.

A Project029 Magyarország Kft. közleménye

A Project029 Magyarország Kft.-t ért közelmúltbeli támadásokkal kapcsolatban a cég az alábbi nyilatkozatot adja ki.

Céglogónkat a Mazaj Media Kft. – mely partnercégünk jogelődjének volt a tulajdonosa 2016-ig – az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO) jogellenesen, önmagáénak feltüntetve levédette.

Ezzel szemben megtettük a szükséges büntetőjogi, illetve polgári jogi lépéseket, melyek nyomán indult eljárások jelenleg is folyamatban vannak.

A jogi eljárás semmilyen formában nem érinti a PC World, a Gamestar és a Computerworld termékekhez fűződő kiadói jogokat. A jogvita tárgya kizárólag a ‚Project029’ szellemi védjegy használata.

A Project029 Magyarország Kft. jogszerűen, minden jogszabályt betartva üzemel, és a működéséhez szükséges valamennyi engedéllyel rendelkezik.

Csák Ambrus
ügyvezető
Project029 Magyarország Kft.