Portfólió

Informatika a versenyképességért

A Computerworld célja, hogy a gyors ütemben változó informatika legfrissebb híreivel, valamint szakértői cikkekkel, szakmai írásokkal valamint oktatással segítse az üzleti döntéshozók és döntés-előkészítők munkáját, elősegítve ezáltal a hazai vállalatok versenyképességének növelését.
Bővebben

Fogyasztható technológia

Hiteles, szórakoztató és újító – a PC World 1992 óta az informatikai piac megkerülhetetlen szereplője, amely nemcsak a jövő technológiájára fókuszál, hanem a jelen eszközeinek és programjainak használatát is segíti. A PC World Online szakított az eddigi hagyományokkal, és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kapott a tudomány, a tech-közélet és -kultúra, valamint az életmód és a háztartás. Az egyik legpatinásabb B2C technikai magazin Magyarországon, erős online és print jelenléttel, lojális, magas AB státuszú közönséggel.
Bővebben

A legnagyobb játékmagazin és játékportál

A GameStar Magyarország legnagyobb és legnézettebb gameréletmód-magazinja, amely kezdőknek és keményvonalas játékosoknak is tökéletes választás. A GameStar célja a szórakoztatás mellett a hiteles információk, elemzések átadása a játékok, hardverek, sőt még a film és a zene világából is. Tesztjeink megbízható játék- és hardvervásárlási tanácsadók is egyben.
Bővebben

Puliwood

A filmek és sorozatok világából 2010 óta friss híreket és színvonalas kritikákat szállító Cinestar mozimagazin 2016-ban új néven, új arculattal jelentkezik: elstartolt a Puliwood! A játékos névnek persze üzenete is van: az oldal továbbra is közvetlenül, érthetően, "magyarul" veszi sorra a mozgókép világának érdekességeit.