Termékeink

Image
  1. PC World: Hiteles, szórakoztató és újító – a PC World amely 1992 óta a hazai informatikai piac megkerülhetetlen szereplője, amely nemcsak a jövő technológiájára fókuszál, hanem a jelen eszközeinek és programjainak használatát is segíti. A PC World Online 2013 nyarán irányt váltott, így a technológia területén főleg mobilokkal, tabletekkel, notebookokkal és szórakoztatóelektronikával foglalkozik, de mellé bejöttek a közélet, a kultúra, a tudomány és az életmód rovatok is.
  2. GameStar: A GameStar Magyarország legnagyobb és legnézettebb gameréletmód-magazinja, amely kezdőknek és keményvonalas játékosoknak is tökéletes választás. A GameStar célja a szórakoztatás mellett a hiteles információk, elemzések átadása a játékok, hardverek, sőt még a film és a zene világából is. Tesztjeink megbízható játék- és hardvervásárlási tanácsadók is egyben.
  3. Computerworld: A Computerworld célja, hogy a gyors ütemben változó informatika legfrissebb híreivel, valamint szakértői cikkekkel, szakmai írásokkal, továbbá oktatással segítse az üzleti döntéshozók és döntés-előkészítők munkáját, elősegítve ezáltal a hazai vállalatok versenyképességének növelését.
  4. Puliwood: A filmek és sorozatok világából 2010 óta friss híreket és színvonalas kritikákat szállító Cinestar mozimagazin 2016-ban új néven, új arculattal jelentkezik. A játékos névnek persze üzenete is van: az oldal továbbra is közvetlenül, érthetően, "magyarul" veszi sorra a mozgókép világának érdekességeit.

Szolgáltatások

EVENT/029

A rendezvény a programmal kezdődik és a visszajelzések feldolgozásával végződik. A kettő közt pedig azon lépések sorozata található, melyek odafigyelést, megfelelő időzítést és kiváló szervező-készséget követelnek meg. Csapatunk számtalan rendezvény szervezését tudhatja maga mögött és ezt a tapasztalatot kínáljuk fel partnereinknek, hogy ne kelljen a saját hibáikból kelljen tanulni.

SOCIAL/029

A közösségi média ma már nem csupán marginális kommunikációs forma. Ha el akarod érni célcsoportodat, és hosszú távú elköteleződést szeretnél kiváltani belőlük, akkor elengedhetetlen része kell, hogy legyen kommunikációs stratégiádnak. Csapatunk pedig ebben tud segítségedre lenni, a tervezéstől a megvalósításig.

VIDEO/029

Egy kép többet mond ezer szónál. Mi történik, ha mozgásba is hozzuk a képeket? A jelenlegi talán legnépszerűbb eszközzel kommunikálunk a célcsoportunk felé. Legyen szó egy reklámfilmről, folyamatos videóműsorról, vagy akár egy konferencia felvételéről csapatunk rendelkezsére áll a videós stratégia megalkotásától az adásba kerülésig.

DEV/029

A web mindennapi életünk szerves része lett. Ha étterembe szeretnél menni: rákeresel egyre. Ha tönkrement a bojler: rákeresel egy szerelőre. Ha új számlázó szoftverre van szüksége a cégednek: keresel egyet a neten. Ennél a pontnál pedig szükség van egy jól működő, modern weboldalra. Egyedül akkor nem kell keresgélned, ha webfejlesztésre van szükséged, hiszen arra már megtaláltad a megoldást.

MAG/029

A nyomtatott magazinok által kínált élmény digitális formában, interaktív tartalmakkal. A digitális magazinok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. Keretrendszerünkben lehetőség van saját magazinod publikálására, melyet az olvasók táblagépeiken olvashatnak. A rendszer jelenleg iPaden érhető el, de hamarosan érkezik androidra is.

MMeDM/029

Vadonatúj megközelítése az eDM rendszereknek: képes átalakítani vállalkozásod, és azonnal látható eredményeket hoz. Hátterét a világ talán legkifinomultabb „minden az egyben” értékesítési és marketinggépezete adja, ami azon túl, hogy ellátja a legszínvonalasabb hírlevélküldő és e-mail-marketing funkciókat, új vevőket hoz, a meglévőkből pedig további forgalmat generál, mindezt ráadásul teljesen önműködően.

Munkáink

Pixeldesigners
További információ

PixelDesigners Magazin

Budapest Telegraph
További információ

Budapest Telegraph

GS Tábor
További információ

GameStar Tábor

Friss hírek

Image

Bitcoinért is megvásárolható a PC World

Magyarországon elsőként nyomtatott magazint is lehet vásárolni virtuális valutáért. A PC World kedvezményesen érhető el a bitcoin felhasználóinak.

image

Van, ahol nem sok idejük maradt a károsanyag-kibocsátó önvezető autóknak

Újabb törvényt adott ki az állam vezetése annak céljából, hogy csökkentsék a légszennyezést.

image

Fotóalbum a zsebedben - az Instagram sztori

Az Instagram jelenleg a gyors képmegosztás alfája és ómegája, de ez nem mindig volt így. Fontos, iparágat meghatározó újítások juttatták el idáig.

image

Épült egy futárrobot, amit egészen extrém módon lehet irányítani

Egy youtuber rakta össze a Droiid nevű masinát, és persze meg is mutatta az építési folyamatot.

Még több
image

Vaják, Sandman, Stranger Things és egy halom más előzetes - ez történt a Netflix TUDUM-on

Temérdek friss trailerrel ajándékozott meg bennünket a Netflix végtelenül fura címet viselő bemutatója.

image

Új előzetest villantott a League of Legends animációs sorozat, az Arcane

Egyre izgalmasabbnak tűnik a League of Legends animációs széria.

image

A Total War Saga: Troy – Mythos teszt – ókori Tamagotchi

Ha Trója feldúlása vagy megvédése önmagában már nem elég izgalmas, feldobhatod három mitikus szörnnyel a bulit.

Még több
image

Lenovo Tech World 2021 - Szolgáltatás minden

A Tech World pódiumán debütált a Lenovo két új, felső kategóriás Yoga laptopja, amely októberben Windows 11 operációs rendszerrel kerül majd forgalomba.

image

Lengré Tamás: Nem csak az irodában kell vigyáznunk az adatainkra!

Nem csak a pandémiás helyzethez kell hozzászoknunk, hanem azzal a ténnyel is szembe kell néznünk, hogy a mai világunk informatikai környezete és az ezzel járó veszélyek is gyökeresen átalak

image

Október elsejétől pályázhatnak a vállalkozások munkavállalóik továbbképzésére

A technológia robbanásszerű változása újabb képességeket követel.

Még több
image

KVÍZ: mennyire ismered 2012 filmjeit?

Feketék a lovon? Gerincproblémás Batman? Kopasz osztag? És egy si-cu?! Üdv 2012-ben!

image

Rengeteg új Vaják tartalommal kényeztetett minket a Netflix

Új klipek, színfalak mögötti videók és nagy leleplezések jellemezték a Netflix online fesztiváljának Vajákra szentelt részét.

image

KVÍZ: mennyire ismered 2012 filmjeit?

Feketék a lovon? Gerincproblémás Batman? Kopasz osztag? És egy si-cu?! Üdv 2012-ben!

Még több
image

Magyar különdíjasok az Európai Unió Fiatal Tudósok Versenyén

Eredményesen szerepeltek a hazai középiskolások az online megmérettetésen.

image

Tényleg otthonosan mozognak a gyerekek a digitális térben?

Egy nemzetközi kutatás szerint nem szabad készpénznek venni, hogy a legifjabbak már maguktól is elboldogulnak a digitalizáció kihívásaival.

image

Unity-suli: így készíts játékmenüt!

Játékod nyitóképernyőjének létrehozása időigényes feladat, de cseppet se félj, mindvégig fogjuk majd a kezed.

Még több