Termékeink

Image
  1. GS: A GameStar 1999 óta a hazai játékszakma és a játékosok meghatározó médiuma és közössége, amely mostantól GS (gsplus.hu) néven él tovább. Szakmai relevanciáját a 2019-ig print havilapként is megjelenő GameStar magazin biztosította, ennek minőségét, szellemiségét és értékeit viszi tovább, az élő kapcsolatot és elérést pedig a fiatalabb generáció megváltozott tartalomfogyasztási szokásaira hangolt csatornái (szöveges tartalmak mellett videós anyagok, social media, élő online adások) mellett rendezvényes megjelenésekkel is erősíti.
  2. ComputerTrends: Az 55 éves Computerworld megújult szellemi utódja, a ComputerTrends azoknak a felelős vezetőknek és vállalati felhasználóknak a szakmai médiuma, akik kihasználják a digitalizáció előnyeit és folyamatosan fejlesztik üzleti tevékenységüket. Olvasóink nálunk tájékozódnak az IT világ újdonságairól a magyar IT innovációkról és üzleti trendekről.
  3. PCW: A korábbi PC World harminc éve meghatározó szereplője az informatikai sajtónak. A digitális világ híreire, termékbemutatókra, tesztekre fókuszál. Szakértői közérthetően ismertetik az új technológiákat, iparági trendeket és a legkülönfélébb felhasználói problémákkal kapcsolatban adnak tippeket, tanácsokat. A pcwplus.hu 2023 januárjától a hazai piacon egyedülálló tartalom- és szolgáltatás platformmá vált. A korábbi nyomtatott havilap immár teljes egészében az online felületen érhető el, a lap egykori mellékletéhez (vírusvédelmi szoftverek, válogatott teljes verziós applikációk) a PCW Max szolgáltatás előfizetői kapnak hozzáférést.
  4. Puliwood: A filmek és sorozatok világából 2010 óta friss híreket és színvonalas kritikákat szállító Cinestar mozimagazin 2016-ban új néven, új arculattal jelentkezik. A játékos névnek persze üzenete is van: az oldal továbbra is közvetlenül, érthetően, a magyar filmiparra és gyártásra, szinkronra is figyelmet fordít, podcast formában is igyekszik kiszolgálni filmrajongó közönségét.
  5. Bronson.men: Korunk fiai. Stílus, virtus, intellektus a modern férfi képviseletében. Közéleti témákban is releváns és aktuális életmódmagazin öltözködéssel, stílussal, technológiával és markáns, szubjektív véleményekkel.
  6. Zöld Pálya: Magyarország első zöld technológiai életmód-magazinja. Célkitűzése, hogy az elektromos autózást és e-mobilitást, a biztonságos közlekedést, illetve a valóban okos és fenntartható technológiákat feddhetetlen szakmai megalapozottsággal, de közérthető, olvasmányos és szórakoztató formában mutassa be.