Termékeink

Image
  1. PC World: Hiteles, szórakoztató és újító – a PC World amely 1992 óta a hazai informatikai piac megkerülhetetlen szereplője, amely nemcsak a jövő technológiájára fókuszál, hanem a jelen eszközeinek és programjainak használatát is segíti. A PC World Online 2013 nyarán irányt váltott, így a technológia területén főleg mobilokkal, tabletekkel, notebookokkal és szórakoztatóelektronikával foglalkozik, de mellé bejöttek a közélet, a kultúra, a tudomány és az életmód rovatok is.
  2. GameStar: A GameStar Magyarország legnagyobb és legnézettebb gameréletmód-magazinja, amely kezdőknek és keményvonalas játékosoknak is tökéletes választás. A GameStar célja a szórakoztatás mellett a hiteles információk, elemzések átadása a játékok, hardverek, sőt még a film és a zene világából is. Tesztjeink megbízható játék- és hardvervásárlási tanácsadók is egyben.
  3. Computerworld: A Computerworld célja, hogy a gyors ütemben változó informatika legfrissebb híreivel, valamint szakértői cikkekkel, szakmai írásokkal, továbbá oktatással segítse az üzleti döntéshozók és döntés-előkészítők munkáját, elősegítve ezáltal a hazai vállalatok versenyképességének növelését.
  4. Puliwood: A filmek és sorozatok világából 2010 óta friss híreket és színvonalas kritikákat szállító Cinestar mozimagazin 2016-ban új néven, új arculattal jelentkezik. A játékos névnek persze üzenete is van: az oldal továbbra is közvetlenül, érthetően, "magyarul" veszi sorra a mozgókép világának érdekességeit.

Szolgáltatások

EVENT/029

A rendezvény a programmal kezdődik és a visszajelzések feldolgozásával végződik. A kettő közt pedig azon lépések sorozata található, melyek odafigyelést, megfelelő időzítést és kiváló szervező-készséget követelnek meg. Csapatunk számtalan rendezvény szervezését tudhatja maga mögött és ezt a tapasztalatot kínáljuk fel partnereinknek, hogy ne kelljen a saját hibáikból kelljen tanulni.

SOCIAL/029

A közösségi média ma már nem csupán marginális kommunikációs forma. Ha el akarod érni célcsoportodat, és hosszú távú elköteleződést szeretnél kiváltani belőlük, akkor elengedhetetlen része kell, hogy legyen kommunikációs stratégiádnak. Csapatunk pedig ebben tud segítségedre lenni, a tervezéstől a megvalósításig.

VIDEO/029

Egy kép többet mond ezer szónál. Mi történik, ha mozgásba is hozzuk a képeket? A jelenlegi talán legnépszerűbb eszközzel kommunikálunk a célcsoportunk felé. Legyen szó egy reklámfilmről, folyamatos videóműsorról, vagy akár egy konferencia felvételéről csapatunk rendelkezsére áll a videós stratégia megalkotásától az adásba kerülésig.

DEV/029

A web mindennapi életünk szerves része lett. Ha étterembe szeretnél menni: rákeresel egyre. Ha tönkrement a bojler: rákeresel egy szerelőre. Ha új számlázó szoftverre van szüksége a cégednek: keresel egyet a neten. Ennél a pontnál pedig szükség van egy jól működő, modern weboldalra. Egyedül akkor nem kell keresgélned, ha webfejlesztésre van szükséged, hiszen arra már megtaláltad a megoldást.

MAG/029

A nyomtatott magazinok által kínált élmény digitális formában, interaktív tartalmakkal. A digitális magazinok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. Keretrendszerünkben lehetőség van saját magazinod publikálására, melyet az olvasók táblagépeiken olvashatnak. A rendszer jelenleg iPaden érhető el, de hamarosan érkezik androidra is.

MMeDM/029

Vadonatúj megközelítése az eDM rendszereknek: képes átalakítani vállalkozásod, és azonnal látható eredményeket hoz. Hátterét a világ talán legkifinomultabb „minden az egyben” értékesítési és marketinggépezete adja, ami azon túl, hogy ellátja a legszínvonalasabb hírlevélküldő és e-mail-marketing funkciókat, új vevőket hoz, a meglévőkből pedig további forgalmat generál, mindezt ráadásul teljesen önműködően.

Munkáink

Pixeldesigners
További információ

PixelDesigners Magazin

Budapest Telegraph
További információ

Budapest Telegraph

GS Tábor
További információ

GameStar Tábor

Friss hírek

Image

Bitcoinért is megvásárolható a PC World

Magyarországon elsőként nyomtatott magazint is lehet vásárolni virtuális valutáért. A PC World kedvezményesen érhető el a bitcoin felhasználóinak.

image

Így válts bootolási sorrendet UEFI BIOS mellett

Megmutatjuk hogyan módosíthatod az elsődleges bootmeghajtódat, ha UEFI BIOS-t használsz.

image

Elképesztő üzemidőt garantál a Huawei Watch GT okosóra

Saját fejlesztésű operációs rendszert használ a Huawei Watch GT okosóra és a Huawei Band 3 Pro okoskarkötő.

image

Tényleg gamereknek szól a Huawei Mate 20 X

7,2 hüvelykes kijelzőt kapott a Huawei gamertelefonja, amely a Nintendo Switch-nek is feladná a leckét.

Még több
image

Rávarázsolták Harrison Ford arcát a Solo: Egy Star Wars történet jeleneteire, és a végeredmény bámulatos

Nem kellettek hozzá sminkesek és maszkmesterek, egy algoritmus elvégezte az egészet.

image

Call of Duty: Black Ops 4 - javítottak a battle royale módon

A Treyarch már el is készített egy patchet, amely megváltoztatja az egyes módok játékosszámát.

image

Visszavonul az egyik legjobb amerikai CS:GO játékos

Tyler "Skadoodle" Latham 25 évesen hagyja ott a Cloud9 csapatát, és ezzel az egész kompetitív szcénát is.

Még több
image

A jövőbe vezető út elektromos autókkal van kikövezve

A Schneider Electric tanácsai az elektromos közlekedés infrastruktúrájának kiépítéséhez.

image

Ne csak védekezzünk, az elhárításra is készüljünk!

A legtöbb vállalatnál ma már egyértelmű, hogy nem az a kérdés, érheti-e valamilyen kibertámadás a szervezetet, hanem az, hogy mindez mikor történik meg. Azt azonban sokan nem tudják, mihez kezdjenek a felismeréssel, és hogyan módosítsák biztonsági stratégiájukat ennek megfelelően.

image

Bemutatta a Huawei a Mate 20-at és a Mate 20 Prót

Ötezer tárgyat ismer fel és bárkiből profi operatőrt csinál a készülékek tripla kamerája.

Még több
image

Az első ember - Kritika

Méltó megfilmesítést kapott az emberiség legnagyobb tette.

image

Az első ember - Kritika

Méltó megfilmesítést kapott az emberiség legnagyobb tette.

image

X-Men: Sötét Főnix - itt a szinkronos trailer

Ha valakit eddig zavart, hogy Hujber Ferenc szinkronizálta Michael Fassbender Magnetóját, az most átmenetileg megnyugodhat.

Még több
image

Már 125 iskola csatlakozott a Microsofthoz

Becsengettek a Microsoft Innovatív Iskola Program legújabb tanévére.

image

Élelmiszerpazarlás: gyorsan érkeztek jó megoldások

Az EPAM Social Hackathon versenyén 6 csapat ötletelt, miként lehetne minimálisra csökkenteni az élelmiszer-hulladék méretét.

image

Magyarországra érkezik a Sony mikrovezérlője

Az elkövetkező hetekben Európából is megvásárolható lesz a Sony Arduino-alapú megoldása, amely a képalkotás terén új lehetőséget ad a fejlesztők kezébe.

Még több