Termékeink

Image
  1. PC World: Hiteles, szórakoztató és újító – a PC World amely 1992 óta a hazai informatikai piac megkerülhetetlen szereplője, amely nemcsak a jövő technológiájára fókuszál, hanem a jelen eszközeinek és programjainak használatát is segíti. A PC World Online 2013 nyarán irányt váltott, így a technológia területén főleg mobilokkal, tabletekkel, notebookokkal és szórakoztatóelektronikával foglalkozik, de mellé bejöttek a közélet, a kultúra, a tudomány és az életmód rovatok is.
  2. GameStar: A GameStar Magyarország legnagyobb és legnézettebb gameréletmód-magazinja, amely kezdőknek és keményvonalas játékosoknak is tökéletes választás. A GameStar célja a szórakoztatás mellett a hiteles információk, elemzések átadása a játékok, hardverek, sőt még a film és a zene világából is. Tesztjeink megbízható játék- és hardvervásárlási tanácsadók is egyben.
  3. Computerworld: A Computerworld célja, hogy a gyors ütemben változó informatika legfrissebb híreivel, valamint szakértői cikkekkel, szakmai írásokkal, továbbá oktatással segítse az üzleti döntéshozók és döntés-előkészítők munkáját, elősegítve ezáltal a hazai vállalatok versenyképességének növelését.
  4. Puliwood: A filmek és sorozatok világából 2010 óta friss híreket és színvonalas kritikákat szállító Cinestar mozimagazin 2016-ban új néven, új arculattal jelentkezik. A játékos névnek persze üzenete is van: az oldal továbbra is közvetlenül, érthetően, "magyarul" veszi sorra a mozgókép világának érdekességeit.

Szolgáltatások

EVENT/029

A rendezvény a programmal kezdődik és a visszajelzések feldolgozásával végződik. A kettő közt pedig azon lépések sorozata található, melyek odafigyelést, megfelelő időzítést és kiváló szervező-készséget követelnek meg. Csapatunk számtalan rendezvény szervezését tudhatja maga mögött és ezt a tapasztalatot kínáljuk fel partnereinknek, hogy ne kelljen a saját hibáikból kelljen tanulni.

SOCIAL/029

A közösségi média ma már nem csupán marginális kommunikációs forma. Ha el akarod érni célcsoportodat, és hosszú távú elköteleződést szeretnél kiváltani belőlük, akkor elengedhetetlen része kell, hogy legyen kommunikációs stratégiádnak. Csapatunk pedig ebben tud segítségedre lenni, a tervezéstől a megvalósításig.

VIDEO/029

Egy kép többet mond ezer szónál. Mi történik, ha mozgásba is hozzuk a képeket? A jelenlegi talán legnépszerűbb eszközzel kommunikálunk a célcsoportunk felé. Legyen szó egy reklámfilmről, folyamatos videóműsorról, vagy akár egy konferencia felvételéről csapatunk rendelkezsére áll a videós stratégia megalkotásától az adásba kerülésig.

DEV/029

A web mindennapi életünk szerves része lett. Ha étterembe szeretnél menni: rákeresel egyre. Ha tönkrement a bojler: rákeresel egy szerelőre. Ha új számlázó szoftverre van szüksége a cégednek: keresel egyet a neten. Ennél a pontnál pedig szükség van egy jól működő, modern weboldalra. Egyedül akkor nem kell keresgélned, ha webfejlesztésre van szükséged, hiszen arra már megtaláltad a megoldást.

MAG/029

A nyomtatott magazinok által kínált élmény digitális formában, interaktív tartalmakkal. A digitális magazinok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte. Keretrendszerünkben lehetőség van saját magazinod publikálására, melyet az olvasók táblagépeiken olvashatnak. A rendszer jelenleg iPaden érhető el, de hamarosan érkezik androidra is.

MMeDM/029

Vadonatúj megközelítése az eDM rendszereknek: képes átalakítani vállalkozásod, és azonnal látható eredményeket hoz. Hátterét a világ talán legkifinomultabb „minden az egyben” értékesítési és marketinggépezete adja, ami azon túl, hogy ellátja a legszínvonalasabb hírlevélküldő és e-mail-marketing funkciókat, új vevőket hoz, a meglévőkből pedig további forgalmat generál, mindezt ráadásul teljesen önműködően.

Munkáink

Pixeldesigners
További információ

PixelDesigners Magazin

Budapest Telegraph
További információ

Budapest Telegraph

GS Tábor
További információ

GameStar Tábor

Friss hírek

Image

Bitcoinért is megvásárolható a PC World

Magyarországon elsőként nyomtatott magazint is lehet vásárolni virtuális valutáért. A PC World kedvezményesen érhető el a bitcoin felhasználóinak.

image

Fehér és RGB-s az Enermax új hűtővetilátora

Fehér verzióban futott be az Enermax 120 milliméteres légkavaróval dolgozó SquA RGB hűtőventilátora.

image

A Core i5-9400F ellenfele lesz a Ryzen 5 3500X

Több érdekesség is kiszivárgott az olcsóbb kategóriában induló Ryzen 5 3500X-ről, amely a Core i5-9400F ellen száll majd ringbe.

image

Előbb érkezett a Vivaldi 2.8

A vártnál hamarabb lett elérhető a Vivaldi böngésző legújabb verziója, de komoly újdonságokat nem hozott.

Még több
image

Fortnite - elindult a Batman előtt tisztelgő esemény

A legendás szuperhős szülinapja előtt tisztelegve magadra öltheted a köpenyes igazságosztó szerelését és berepülhetsz Gotham városába.

image

Borderlands - nem kizárt, hogy a sorozat valamelyik címe megjelenik Switchre

A Gearbox továbbra sem zárja ki a lehetőséget, de egyelőre nincsenek konkrét tervek a porttal kapcsolatban.

image

Luigi's Mansion 3 - fizetős DLC bővíti majd a többjátékos módokat

A Nintendo különösebb hírverés nélkül leplezte le, hogy vásárolhatunk majd extra tartalmakat az ősszel érkező játékhoz.

Még több
image

Terrorelhárítási videókat nézeget a Facebook mesterséges intelligenciája

A közösségi hálózat rendőrségi gyakorlatok testkamerás felvételeivel képzi tovább automatikus tartalomfelismerő rendszerét.

image

Továbbra is rejtély, mi okozza a Windows 10-frissítés hibáját

A Microsoft szerint nem a KB4515384 kumulatív frissítés rontja el a Start menüt és a kereső funkciót.

image

Vörös riasztást adott ki iPhone-osoknak a Pentagon

A minisztérium e-mailben óvja alkalmazottait az iOS 13 telepítésétől.

Még több
image

75 percnyi extrával jelenik meg DVD-re és Blu-ray-re a Rocketman!

A Bontonfilm alaposan megpakolta az Elton Johnra fókuszáló film házimozis kiadásait.

image

Filmklasszikus: Rambo: Első vér

"Néha felébredek és nem tudom, hol vagyok. Néha egy egész nap. Néha egy teljes hétig. Nem tudom elfelejteni."

image

A Smallville egy másik sztárja is visszatér a Végtelen Világok Krízisében

Már nem győzzük számon tartani a szereplőgárdát.

Még több
image

Sisák Zoltán az év digitális oktatási nagykövete

A Gyurós Tibor-díjat az IVSZ Menta konferenciáján adták át. A szakmai zsűri az év menedzsere, a digitális oktatás nagykövete, az év digitalizációs projektje, illetve az év innovációja díjak odaítéléséről döntött.

image

Made in Hungary: legókészlet, SBrick és bérelhető posztok

Aktív és pezsgő a magyar innováció világa. Sorozatunkban feltárjuk a különleges hazai kezdeményezéseket.

image

Sisák Zoltán az év digitális oktatási nagykövete

A Gyurós Tibor-díjat az IVSZ Menta konferenciáján adták át. A szakmai zsűri az év menedzsere, a digitális oktatás nagykövete, az év digitalizációs projektje, illetve az év innovációja díjak odaítéléséről döntött.

Még több