A Project029 vette meg a STORY4 és STORY5 tévécsatornákat

A Project029 Media and Communications Kft., korábbi nevén IDG Hungary Kft. vásárolta meg a Central Médiacsoport televíziós üzletágát.

A Project029 vette meg a STORY4 és STORY5 tévécsatornákat

A Sanoma Digital Media Zrt. - Story4 és Story5 csatornáival - a magyar televíziós piac dinamikusan növekvő szereplője, a televíziós piacon mintegy 3%-os közönségaránnyal rendelkezik. 

A többségi tulajdont megszerző Project029 Media and Communications Kft. (korábban IDG Hungary Kft.) az elmúlt évek során jelentős tapasztalatot szerzett bevezetett márkák gondozásában. A társaság jegyzi a világ vezető informatikai kiadójának, az IDG-nek online és nyomtatott termékeit is, mint az amerikai vállalat kizárólagos magyar licencpartnere. 

 A Central Médiacsoport tv-csatornáinak megvásárlása lehetőséget nyit számunka, hogy megvalósítsuk multiplatform-stratégiánkat. A STORY4 idén közel 36%-kal növelte közönségarányát, jövőre pedig a STORY5 fejlesztésén a sor, amelynek érdekében stratégiai megállapodást kötöttünk a világ vezető telenovella-gyártójával, a Televisával. Emellett kifejezett célunk, hogy televíziós portfóliónkat bővítsük. Mostantól társaságunk képviseli az amerikai Scripps Network csatornáit, a Travel Channelt, a Magyarországon most bevezetendő Food Networköt és Fine Livinget, ahogy korábbi megállapodás szerint az SPI FilmBox csatornáit is” – foglalta össze Virágh Márton, a Project029 Kft. ügyvezető igazgatója. 

A Sanoma Digital Media Zrt. neve is megváltozik, Digital Media and Communications Zrt. néven működik tovább, melynek operatív vezetője továbbra is Borsány-Gyenes András lesz. Pintye László, a Sanoma Digital Media Zrt. eddigi vezérigazgatója, a jövőben kizárólag a Central Médiacsoport magazin üzletágigazgatójaként folytatja munkáját.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu