Computerworld

Computerworld Magazin

Az újságról

A Computerworld 1969 óta vezető szerepet játszik az informatikai, infokommunikációs szaklapok között. A folyamatosan változó, fejlődő, szinte naponta új termékekkel, technológiákkal gazdagodó digitális világ megfigyelőjeként és elemzőjeként a havonta kétszer megjelenő Computerworld magazin a vállalatok infokommunikációs rendszereinek működéséért és fejlesztéséért felelős vezetőket, döntéshozókat mindennapi munkájukban mélyreható szakmai írásokkal, analízisekkel, oktatással és tematikus szakmai konferenciák megszervezésével támogatja.

Megrendelés

Computerworld Online

A Computerworld online a friss hírek és nyomtatott újság cikkeinek izgalmas ötvözetét adja, továbbá blogbejegyzésekkel, céginformációs adatbázissal, exkluzív videós tartalmakkal teszi teljessé tartalmi kínálatát.

A Computerworld informatikai felső- és középvezetőknek (CIO) szóló szakmai tartalma egyedülállóan magas színvonalú, egyedi tartalommal színezett, köszönhetően a kiadó nemzetközi hátterének. Az oldalon B2B különféle szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.com

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

A Project029 Magyarország Kft. közleménye

A Project029 Magyarország Kft.-t ért közelmúltbeli támadásokkal kapcsolatban a cég az alábbi nyilatkozatot adja ki.

Céglogónkat a Mazaj Media Kft. – mely partnercégünk jogelődjének volt a tulajdonosa 2016-ig – az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO) jogellenesen, önmagáénak feltüntetve levédette.

Ezzel szemben megtettük a szükséges büntetőjogi, illetve polgári jogi lépéseket, melyek nyomán indult eljárások jelenleg is folyamatban vannak.

A jogi eljárás semmilyen formában nem érinti a PC World, a Gamestar és a Computerworld termékekhez fűződő kiadói jogokat. A jogvita tárgya kizárólag a ‚Project029’ szellemi védjegy használata.

A Project029 Magyarország Kft. jogszerűen, minden jogszabályt betartva üzemel, és a működéséhez szükséges valamennyi engedéllyel rendelkezik.

Csák Ambrus
ügyvezető
Project029 Magyarország Kft.