Computerworld

Computerworld Magazin

Az újságról

A Computerworld 1969 óta vezető szerepet játszik az informatikai, infokommunikációs szaklapok között. A folyamatosan változó, fejlődő, szinte naponta új termékekkel, technológiákkal gazdagodó digitális világ megfigyelőjeként és elemzőjeként a havonta kétszer megjelenő Computerworld magazin a vállalatok infokommunikációs rendszereinek működéséért és fejlesztéséért felelős vezetőket, döntéshozókat mindennapi munkájukban mélyreható szakmai írásokkal, analízisekkel, oktatással és tematikus szakmai konferenciák megszervezésével támogatja.

Megrendelés

Computerworld Online

A Computerworld online a friss hírek és nyomtatott újság cikkeinek izgalmas ötvözetét adja, továbbá blogbejegyzésekkel, céginformációs adatbázissal, exkluzív videós tartalmakkal teszi teljessé tartalmi kínálatát.

A Computerworld informatikai felső- és középvezetőknek (CIO) szóló szakmai tartalma egyedülállóan magas színvonalú, egyedi tartalommal színezett, köszönhetően a kiadó nemzetközi hátterének. Az oldalon B2B különféle szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Kiadó címe: 1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 59. II/9.

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat