Együttműködik a Project/029 és az Adaptive Media

Budapest, 2013. december 5., Budapest 2014. január 1-től az Adaptive Media értékesíti a Project/029 Media and Communications Kft. portfóliójába tartozó online és print felületeket, melyek olyan brandek, mint Magyarország vezető gamer magazinja: a GameStar, a B2C célcsoportnak szóló PC World valamint az IKT döntéshozók és előkészítők munkáját immár 45 éve segítő Computerworld.

Együttműködik a Project/029 és az Adaptive Media

„– A Project/029 egyedülálló módon az informatikai piac minden szegmensében jelen van valamilyen platformon: nyomtatott sajtó, website, digitális magazin, video, mobil, rendezvények. Úgy véljük, hogy az együttműködés mindkét fél számára számos előnnyel jár majd, az Adaptive Media pedig rendelkezik azzal a tudással és kreativitással, ami fontos volt számunkra a megfelelő partner kiválasztásánál.” – nyilatkozta Virágh Márton, ügyvezető igazgató.

„– Az Adaptive Media határozott célja, hogy tovább színesítsük a hazai piac legnagyobb elérésű független online portfolióját. A Project/029 kiadványai erős márkákkal és fontos olvasói bázissal bírnak, munkatársai ismert és elismert szaktekintélyek. Büszkék vagyunk rá, hogy együtt dolgozhatunk velük.”

” – nyilatkozta a szerződés aláírása után Sopov István ügyvezető.

 

HÁTTÉRINFORMÁCIÓK

Az Adaptive Media a legnagyobb hazai független hirdetésértékesítő szervezet a digitális média területén. Az online hirdetések mellett mobil és nyomtatott médiafelületeket, kommunikációs megoldásokat is kínál a hirdető ügyfeleknek. A cég 15 fős csapata elkötelezett a hirdetői igények magas színvonalú kielégítése, és a tartalomszolgáltatók felületeinek sikeres értékesítése mellett.

Az AM print portfóliója magazinokból és B2B kiadványokból áll össze, melyek összesen 1,1 millió példányban jelennek meg.

Az Adaptive Media élenjár a leginnovatívabb hirdetési formátumok és technológiák fejlesztésében és azok hatékony alkalmazásában. 2011-től saját fejlesztésre támaszkodva nemzetközi szinten is figyelemreméltó rich media hirdetési formátumokat vezettek be. Tucatnyi eredeti megoldásuk vált népszerűvé a hirdetők körében, köztük a Flipside, a Rubick, a Mozaik, a Leporello és a Harmonika több száz kampányban teljesített nagyon magas színvonalon.

A legújabb hirdetéskiszolgálási technológiák használatával az Adaptive Media – a hazai szereplők közül –, elsőként kapcsolódott be a valós idejű aukciós rendszerek (Real Time Advertising, Real Time Bidding) világába. 2012-ben már több kampányban alkalmazták a hirdetésoptimalizálás legújabb lehetőségeit, amik ma a portfolió nagyobb részében elérhetők. A 2013-ban indult 444.hu kiadvánnyal együttműködve úttörők a reszponzív hirdetéskiszolgálás megoldásainak piaci bevezetésében.

Az Adaptive Media által kínált hirdetési felületek fejlesztésével, kreatív megoldások alkalmazásával és hatékony értékesítési tevékenységgel törekszik a lehető legteljesebb mértékben kiszolgálni a hirdetői/médiaügynökségi és a médiatulajdonosi oldalt egyaránt.

 

A Project029 Media and Commications Kft.-ről:

A korábban IDG Hungary néven ismert médiavállalat, az ország legnagyobb informatikai kiadója 2012 novembere óta új néven, független, magyar tulajdonban lévő cégként folytatja munkáját. A Project/029 az amerikai IDG kizárólagos magyarországi licencpartnereként egyedülálló módon, az IT lappiac minden szegmensét lefedő portfolióval képviselteti magát: a B2B informatika iránt érdeklődők ugyanúgy megtalálják a számukra érdekes és releváns tartalmakat, mint a gamerek, a tech világ iránt érdeklődők, a Mac fanatikusok, vagy az új telefonok és kütyük hívei. A Project/029 csatornáin, online, digitális és nyomtatott magazinjaival, illetve konferenciáival és eseményeivel havonta egymillió tech felhasználót ér el.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu