Fábián Zoltán követi Mester Sándort a Computerworld élén

Budapest, 2013. október 24. (csütörtök) - Fábián Zoltán veszi át a mai napon Mester Sándortól a Project029 kiadó Computerworld üzletágának vezetését. A Computerworld havonta kétszer megjelenő szaklap főszerkesztői posztján Mester Sándor helyébe a korábbi főszerkesztő-helyettes lép.

Fábián Zoltán követi Mester Sándort a Computerworld élén

Fábián Zoltán 20 éves munkatapasztalattal rendelkező Z-generációs vezető. Kis-, közepes-, multinacionális és állami nagyvállalatokban harcolt a korszerű B2B infokommunikáció térnyeréséért üzletfejlesztési, marketing, értékesítési, IT-fejlesztési és üzemeltetési területeken. Szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a hazai infokommunikációs piac legkiválóbb szereplőivel dolgozhatott együtt. Céljának tekinti a magyarországi vállalkozások és intézmények informatikai kultúrájának folyamatos fejlesztését, versenyképességük növelését.

Az új főszerkesztő, Sós Éva a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Bolyai János Katonai Műszaki Főiskolai Karán végzett, katasztrófavédelmi szakirányon. Újságírással 13 éve foglalkozik, 8 évig a Hírek Média Kft.-hez tartozó informatikai portál, a terminal.hu gazdasági rovatvezetője volt, de találkozhattak az olvasók az írásaival számos nyomtatott és online újság oldalain (hvg.hu, Népszava ECO.com melléklet, Origo, Spektrum magazin, Vogel Kiadó, Népszabadság külön kiadványok, iNteRNeTTo). A Computerworldnél 2011 óta dolgozik.

Mester Sándor, aki idén május elejétől vezette a Compterworld üzletágat és volt a Computerworld főszerkesztője, a BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft.-nél folytatja pályafutását.

Köszönettel tartozunk Sándornak, aki megmutatta, hogy a Computerworld márka továbbra is erős. Sok sikert kívánunk pályájának új szakaszához. Nagy örömünkre szolgál, hogy megtaláltuk Sándor méltó utódját az üzletág élére Fábián Zoltán személyében” – mondta Virágh Márton, a Project029 ügyvezetője.

 „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen patinás márka szolgálatába állhatok. Bizonyos vagyok benne, hogy az infokommunikációs iparban szerzett széleskörű tapasztalataimat haszonnal alkalmazhatom új posztomon” – mondta Fábián Zoltán.

 „Szép és sikeres hat hónap után távozom a Computerworld éléről. Egy olyan területen folytatom munkámat, ahova mindig is vágytam, különösen amióta világossá vált számomra is, hogy a valóságos eredményeket hozó innováció erősödése nélkül sem hazánknak, sem a régiónknak nincs esélye a felemelkedésre” – mondta Mester Sándor.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu