Gamestar

A legnagyobb játékmagazin

Gamestar

GameStar Magazin

Immáron 15 éve szolgálja ki a GameStar a magyar játékosok igényeit, ám mindvégig megőrizte könnyed, humoros és közérthető stílusát. Így szólítja meg olvasóit, akik első kézből értesülnek a legizgalmasabb játékújdonságokról, ássák bele magukat exkluzív interjúkba, helyszíni beszámolókba és az alapos játékkritikákba, miközben segítséget kapnak ahhoz, hogy milyen hardvert érdemes vásárolniuk.
2011-ben elindult Kult rovatunkban komolyabb, „belemenős” írások kapnak helyet a játékpszichológia témájától kezdve az e-sporton át a free to play játékokig, és szolgálnak érdekes háttérinformációkkal a videojátékok világáról. Utóbbi határain rendszeresen túllépve bemutatjuk a legizgalmasabb filmeket, könyveket, sorozatokat és zenéket. Minden hónapban színvonalas teljes játékkal lepjük meg olvasóinkat.

Megrendelés

GameStar Online

2013-as megújulása óta a GameStar Online bebizonyította, hogy egy gameréletmód-magazin egyszerre lehet érdekes a casual és a valódi játékőrült felhasználók számára is. Naponta 20-30 hír, előzetesek, tesztek, színes és érdekes anyagok, bulvárosabb és komolyabb tartalom, friss tesztek, előzetesek, interjúk – mindez könnyed és szórakoztató stílusban tálalva, ráadásul a GSO-n nemcsak játékokról, hanem filmekről, sorozatokról, könyvekről, zenéről is szó esik. Lehetőségeink korlátlanok, nem is szorítjuk magunkat keretek közé, ennek köszönhetően egy év alatt duplájára emeltük napi látogatóink számát, ráadásul hazai viszonylatban az egyik legdinamikusabban növekvő és működő közösségi médiaoldal is támogatja céljainkat, miközben videós anyagaink is egyre népszerűbbek.

A gamestar.hu webportálon a nap 24 órájában frissülő híreket, előzeteseket, játékbemutatókat és teszteket olvashatnak a látogatók. A játékok mellett hardverinformációkkal is szolgál az oldal, és élő videoadásokkal szórakoztatja a látogatókat.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.com

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

A Project029 Magyarország Kft. közleménye

A Project029 Magyarország Kft.-t ért közelmúltbeli támadásokkal kapcsolatban a cég az alábbi nyilatkozatot adja ki.

Céglogónkat a Mazaj Media Kft. – mely partnercégünk jogelődjének volt a tulajdonosa 2016-ig – az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO) jogellenesen, önmagáénak feltüntetve levédette.

Ezzel szemben megtettük a szükséges büntetőjogi, illetve polgári jogi lépéseket, melyek nyomán indult eljárások jelenleg is folyamatban vannak.

A jogi eljárás semmilyen formában nem érinti a PC World, a Gamestar és a Computerworld termékekhez fűződő kiadói jogokat. A jogvita tárgya kizárólag a ‚Project029’ szellemi védjegy használata.

A Project029 Magyarország Kft. jogszerűen, minden jogszabályt betartva üzemel, és a működéséhez szükséges valamennyi engedéllyel rendelkezik.

Csák Ambrus
ügyvezető
Project029 Magyarország Kft.