HelloWorld a legmenőbb robotprogramozó tábor!

Az idei nyár sem maradhat HelloWorld tábor nélkül! Két turnusban, új helyszínnel, új programokkal és tananyagokkal készülünk!

HelloWorld a legmenőbb robotprogramozó tábor!

Idén visszatérünk a HelloWorld gyökereihez, és újra meghirdetjük Robotprogramozó Táborunkat, ám ezúttal nem csak a 10-14, hanem a 14-18 éves korosztály tagjait is szívesen látjuk - tavaly nagyon sok visszajelzés érkezett hozzánk az életkor emelésével kapcsolatban.

helloworld2016_screenshot_20160311094302_1_original.jpg

Habár a tavalyi tananyagot is több hónapon keresztül tökéletesítettük az IVSZ szakembereivel, piaci szakértőkkel és pedagógusokkal közösen, idén még tovább megyünk és az IoT programozást is beemeljük az oktatásba, így a tábor hete alatt nem csak önjáró robotokat, de akár autonóm közlekedő járműveket is létrehozhatnak a táborozó fiatalok.

Hihetetlen egy hét vár ránk Révfülöpön, amely során a táborozó 10-14 és 14-18 éve diákok szinte észrevétlenül sajátíthatják el a programozás alapjait, illetve olyan készségekre tehetnek szert, mint az algoritmikus gondolkodás és a csoportmunka. A problémamegoldó készségeik javítása során állandó sikerélmény vár a résztvevőkre, miközben a jelen lévő rutinos pedagógusok segítségével olyan modern, előremutató technológiákat is megismerhetnek, mint a 3D tervezés, robotvezérlés, vagy éppen a virtuális valóság, ráadásul ehhez nem is kell egész nap a gép előtt ülniük.

További információ: http://hello.pcworld.hu/

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu