Idén először Minecraft tábor a HelloWorld szervezésében!

Büszkén mutatjuk be legújabb táborunkat, amely a programozás tanulását a korosztály által leginkább kedvelt környezetbe helyezi, a Minecraft világába.

Idén először Minecraft tábor a HelloWorld szervezésében!

Miért pont a Minecraft? A játék remekül programozható Java, Python, Perl, C++ és C# nyelven, azaz hosszútávon az alapoktól, egészen a Redstone építkezéstől és a command block parancsoktól indulva, a munkaerőpiacon is keresett fejlesztők képezhetők a segítségével. Másrészt egy olyan programról van szó, amelyet a tizenévesek ismernek, kedvelnek, és örömmel manipulálnak. Kétségtelenül remek játékról beszélünk, amely egyszerre segíti kreativitás és a csoportmunka fejlődését, és ha ehhez még a kódolást is hozzátesszük, egy tökéletes elegyet kapunk, amely során a diákok játszva tanulhatják meg a programozást.

A speciális, szakemberek és pedagógusok által kidolgozott, világviszonylatban is merőben új oktatási módszert minden táborozó megtapasztalhatja. Augusztus 7-12. között Balatonlellére várunk minden fiatal Minecraft-programozót, akiknek megmutatjuk majd, hogy programkódok segítségével miként befolyásolhatják a játék viselkedését, illetve hogyan készíthetnek egyszerű programokat.

További információ és jelentkezés: minecraft.pcworld.hu

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu