Ismét kapható az Android Superguide

Közkívánatra a Relay és az Inmedio üzleteiben újra kapható az Android Superguide.

Ismét kapható az Android Superguide

A 2011. év végén megjelent Android Superguide hatalmas népszerűségre tett szert olvasóink körében. Azerkesztőségünkben még mindig keresik a kiadványt azok, akik anno nem vásárolták meg, ám azóta Android készülékek tulajdonosaiként már átlapoznák a kiadványt. Így úgy döntöttünk, hogy újra elérhetővé tesszük a 895 forintos magazint, amely május 8-tól megvásárolható a Relay és az Inmedio szaküzleteiben, valamint szerkesztőségünkben.

A Superguide első része az alapbeállításokkal, a készülék egyedivé varázsolásáról, vagyis az alapvető tudnivalókról szól. Ennek ellenére annak is érdemes ezt a részt átfutnia, aki már egy ideje használ androidos mobilt, hiszen ráakadhat olyan tippre, tudnivalóra, ami addig ismeretlen volt számára. Ezek után a zenék, videók kezeléséről, megosztásáról, a dokumentumok használatáról, illetve a készüléken tárolt adatok biztonságáról ejtünk szót, sok képernyőképpel és hasznos alkalmazásokkal kiegészítve.

Ezen felül felkértük a hazai androidos bloggereket, hogy meséljenek magukról, mondják el véleményüket az Androidról, illetve mutassák meg, ők mely appokkal ütik el a szabadidejüket, vagy éppen mely alkalmazásokat használják munkához, tanuláshoz. Ezek után szemezgetünk a Google Play alkalmazásaiból, végül az androidos mobilok és táblagépek tesztjei következnek.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu