Kívül-belül megújult a PC World Online

[Budapest, 2013. augusztus 22. ] Hosszas munka után elindult az új PC World Online, mely a Project/029 (az IDG Hungary jogutódjának) második nagy online termékfejlesztési mérföldköve az új GameStar Online után.

Kívül-belül megújult a PC World Online

Az új PC World szakít az eddigi hagyományokkal és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kap a tudomány, a tech-közélet és -kultúra, valamint az életmód is, így a fő profilunkra fogékony olvasók minden lehetséges releváns információt megkapnak egy helyen. Egy meglepő, de nagyon is indokolt rovattal bővült még a PC World Online – a háztartás szekcióban az ágazattal kapcsolatos fontos hírekkel foglalkozik az oldal, de egyedülálló módon terméktesztek is készülnek a jövőben, a kávéfőzőtől az okosmosógépig.

A Project/029 portfóliójában eddig megtalálható oldalak – mint a Nonstopmobil.hu, az Electrose.Hu és a Macworld.hu - tovább élnek, az új PC World Online alatt. Míg utóbbi külön rovatként, addig mobil és életmód oldalaink konkrétabb téma szerint új rovatokba rendezve böngészhetők.

Az oldal szerkezeti felépítésének és megjelenésének a célja, hogy a keresőből, vagy hivatkozó linkről érkező látogatók hasonló élményben részesüljenek, mint akik a főoldalt böngészik. Ennek érdekében a fejlécben lenyitható menük segítségével navigálhatunk, melyekkel az oldal összes anyagai egy kattintással elérhetők.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu