Madarász Zoltán követi Váraljai Krisztiánt a PC World Online élén

[Budapest, 2014. április 14.] - Madarász Zoltán veszi át Váraljai Krisztiántól a Project/029 gondozásában kiadott PC World Online hírportál főszerkesztői feladatait.

Madarász Zoltán követi Váraljai Krisztiánt a PC World Online élén

A tavaly megújult PC World Online szakított az eddigi hagyományokkal, és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kapott a tudomány, a tech-közélet és -kultúra, valamint az életmód is, így a site fő profiljára fogékony olvasók minden lehetséges releváns információt megkapnak egy helyen.

Madarász Zoltán lelkes számítógép-rajongóként, illetve játékosként került a GameStarhoz, majd a szerkesztőségen belül maradva számos pozícióban közel nyolc évig volt a csapat oszlopos tagja. Ezután négy évig a NotebookTV.hu főszerkesztőjeként, majd két évig külsős producerként dolgozott az ATV-nél, de kapcsolata ez idő alatt sem szakadt meg a GameStar és a PC World szerkesztőségével.

“Nagyon örülök, és egyben komoly megtiszteltetésnek tartom, hogy én irányíthatom tovább a PC World Online csapatát. Bízom abban, hogy a jövőben még dinamikusabban és látványosabban tudunk majd továbbfejlődni, és ezért számos új megoldáson dolgozunk. A már megszokott minőségi és szórakoztató IT-s tartalmak előállítása mellett céljaim között szerepel az erősebb videós tartalomgyártás is, ami meglátásom szerint elengedhetetlen egy informatikai témájú médium esetében, így erre különösen nagy hangsúlyt szeretnék fektetni.” – Madarász Zoltán főszerkesztő,  PC World Online

“Örülök, hogy ismét együtt dolgozhatunk Madarász Zoltánnal, hiszen jól ismeri a brandjeinket, és a kollégák mint régi ismerőst köszönthették, így a munka is gördülékenyebben indulhat el” – mondta Virágh Márton, a Project/029 ügyvezető igazgatója.

 

   

Project/029

A korábban IDG Hungary néven ismert médiavállalat, az ország legnagyobb informatikai kiadója 2012 novembere óta új néven, független magyar tulajdonban lévő cégként folytatja munkáját. A Project/029 az amerikai IDG kizárólagos magyarországi licencpartnereként egyedülálló módon az IT-lappiac minden szegmensét lefedő portfolióval képviselteti magát: brandjeiben a B2B informatika iránt érdeklődők ugyanúgy megtalálják a számukra érdekes és releváns tartalmakat (Computerworld), mint a gamerek (GameStar), a tech-világ iránt érdeklődők (PC World) és a Mac-fanatikusok (Macworld). A Project/029 csatornáin – online, digitális és nyomtatott magazinjaival, illetve konferenciáival és eseményeivel – havonta több mint egymillió tech-felhasználót ér el. További információ: www.project029.hu

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu