Megoldásalapú sales-re vált a Project/029

2014.01.21, Budapest - Új sales stratégiával nyitja az évet a Project/029 Media and Communications

Megoldásalapú sales-re vált a Project/029

Felület helyett megoldások: ez a Project/029 új értékesítési koncepciója. A korábban IDG Hungary Kft. néven ismert médiaszolgáltató a tavalyi év végén sales house-t váltott (Adaptive Media), most azonban az eddigi tendenciákkal szemben szerkesztőségi embert, Haraszi Tibort, a Macworld és PC World magazinok korábbi főszerkesztőjét ültette a B2C üzletág élére. A nyomtatott PC World új főszerkesztője a korábbi helyettes, Molnár József lett. 

"Nagy megtiszteltetés és ugyanakkor felelősség egy több mint 25 éves múltra visszatekintő nyomtatott magazin főszerkesztőjévé válni. A PC World stabil olvasói bázissal rendelkezik, hiszen sokan a lappal együtt nőttek fel, és követték nyomon az informatikai piac felvirágzását. A folyamat pedig még nem ért véget." – Molnár József, PC World főszerkesztő.

"A médiapiacon történő folyamatos változások rugalmasabb, gyorsabb reakciót igényelnek. Szerkesztőségi oldalról érkezve ismerem partnereink igényeit, kihívásait, tudom, miként segíthetünk nekik a legjobban megfogalmazni és eljuttatni üzeneteiket a releváns tömegekhez. Nem pusztán felületeket, hanem komplex megoldásokat akarunk értékesíteni." – Haraszi Tibor, B2C üzletágvezető

A változások egy hatékonyabb működési és ügyfélkapcsolati modell építését segítik elő, mellyel a cég könnyebben és gyorsabban reagálhat a piaci változásokra, a partneri igényekre, így erősítve pozícióját a hazai médiapiacon.

 

Project/029

A korábban IDG Hungary néven ismert médiavállalat, az ország legnagyobb informatikai kiadója 2012 novembere óta új néven, független magyar tulajdonban lévő cégként folytatja munkáját. A Project/029 az amerikai IDG kizárólagos magyarországi licencpartnereként egyedülálló módon az IT-lappiac minden szegmensét lefedő portfolióval képviselteti magát: brandjeiben a B2B informatika iránt érdeklődők ugyanúgy megtalálják a számukra érdekes és releváns tartalmakat (Computerworld), mint a gamerek (GameStar), a tech világ iránt érdeklődők (PC World) és a Mac-fanatikusok (Macworld). A Project/029 csatornáin – online, digitális és nyomtatott magazinjaival, illetve konferenciáival és eseményeivel – havonta több mint egymillió techfelhasználót ér el. További információ:www.project029.hu

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu