Megújult a GameStar Online

A Project/029 (korábbi IDG Hungary Kft., jelenleg a IDG kizárólagos, magyar tulajdonú licencpartnere) égisze alatt a legnagyobb hazai online játékmagazin teljes egészében megújult, mostantól sokkal több és kényelmesen elérhető tartalmat kínálunk olvasóinknak.

Megújult a GameStar Online

2013. június 3-án új arculatot kapott a www.gamestar.hu oldal, amelynek köszönhetően most már sokkal áttekinthetőbb, könnyebben kezelhető, és nem utolsó sorban letisztult, modern megjelenésű oldalon olvashatóak a játékvilág legújabb hírei. Mostantól PC-n és táblagépen is kényelmesen böngészhető az oldal, ahol a felhasználó személyre szabhatja kedvenc megjelenési formáját, akár informatív, akár magazinos stílusban szeretné látni az őt érdeklő híreket. 

 

Emellett a GameStar videós tartalma is megújult, napi hírműsorunk kiemelt helyen várja a nézőket, akik 3 perc alatt gyors és könnyed formában értesülhetnek a legérdekesebb hírekről. A GSTV felvételei már YouTube-on keresztül élvezhetők (GSHungary), így bárhol, bármikor, bármilyen eszközön gyorsan és kényelmesen elérhető az összes műsorunk, illetve videótesztek is minden megjelenő játékról.

 

A megújult, gyors és könnyen kezelhető oldal nem csak külsejében és felépítésében változott, tartalmi oldalon is igyekeztünk a modern olvasói igényeknek megfelelni. Nem csak a játékipar híreivel és az aktualitásokkal foglalkozunk, hanem az érdeklődési kör szélesebb határait is feszegetjük. Játékvilág és Másvilág névvel új rovatok indultak, előbbi színes, érdekes írásokkal mutatja be a gaming világát (gamification, érdekességek, művészet a játékiparban, izgalmas technológiák, cosplay, extrém irányzatok), utóbbi kikacsintgat a mozi, a sorozatok, a zene, a könyvek és a fantasy felé, hogy az olvasókat érdeklő más témák se maradjanak ki.

 

A GameStar magazin mellett a GameStar Online is egyre nagyobb hangsúlyt fektet a minél szélesebb és színesebb exkluzív tartalomra is, egymást kiegészítve biztosítjuk azt, hogy a magyar játékosok minden fontos, érdekes hírről és eseményről gyorsan és minden részletre kiterjedően értesüljenek. A fejlesztések nem állnak meg, folyamatosan új szolgáltatások és innovatív megoldások szélesítik majd a brandben rejlő lehetőségeket, így Magyarország legnagyobb játékmagazinja egyre több emberhez eljuthat.

 

További részletek és elérhetőségek a www.project029.com oldalon.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu