PCWorld

Fogyasztható technológia

PCWorld

A magazinról

A hazai informatikai sajtópiac egyik leghitelesebb szereplője a PC World, amely 1992 óta számos területen bizonyult pionírnak. A magazin egyszerre összpontosít a tartalom-előállítók eszközére, a PC-világra, illetve a modern tartalomfogyasztó és szórakoztatóelektronikai megoldásokra, miközben mindenki számára hasznosítható tippeket és tanácsokat kínál. A PC World azonban nemcsak a magazin, hanem egy exkluzív szolgáltatáscsomag teljes verziós szoftverekkel, biztonsági programokkal, videotesztekkel és más hasznos ajándékokkal.

Megrendelés

PC World Online

A PC World Online 2013-ban teljesen megújult, nemcsak megjelenését, de tartalmát tekintve is. A fókuszban továbbra is az elektronikai eszközök vannak, így az okostelefonokról, táblagépekről, notebookokról és a legtöbb szórakoztatóelektronikai termékről továbbra is részletesen beszámolunk. Új rovatainkban tech-közélettel, kultúrával – film és zenekritikákkal – tudományokkal, közösségi megoldásokkal és életmóddal is foglalkozunk. Korábban különálló Macworld oldalunk szintén egy rovatként él tovább az átalakult PC World Online felületén. Itt a legfrissebb Apple-hírek mellett terméktesztekkel is jelentkezik a portál. A pcworld.hu oldalon elérhető videók rendezvényekről, eseményekről számolnak be, termékteszteket mutatnak be, valamint házilag végrehajtható tippekkel, trükkökkel látják el a látogatókat.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.com

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

A Project029 Magyarország Kft. közleménye

A Project029 Magyarország Kft.-t ért közelmúltbeli támadásokkal kapcsolatban a cég az alábbi nyilatkozatot adja ki.

Céglogónkat a Mazaj Media Kft. – mely partnercégünk jogelődjének volt a tulajdonosa 2016-ig – az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO) jogellenesen, önmagáénak feltüntetve levédette.

Ezzel szemben megtettük a szükséges büntetőjogi, illetve polgári jogi lépéseket, melyek nyomán indult eljárások jelenleg is folyamatban vannak.

A jogi eljárás semmilyen formában nem érinti a PC World, a Gamestar és a Computerworld termékekhez fűződő kiadói jogokat. A jogvita tárgya kizárólag a ‚Project029’ szellemi védjegy használata.

A Project029 Magyarország Kft. jogszerűen, minden jogszabályt betartva üzemel, és a működéséhez szükséges valamennyi engedéllyel rendelkezik.

Csák Ambrus
ügyvezető
Project029 Magyarország Kft.