TECHcorner: együtt, újjászületve

Az IDG Hungary Kft. 2012 novemberében az eddigi online felületeinek nagy részét összevonja, és egy közös brand, a TECHcorner márkanév alatt futtatja tovább.

TECHcorner: együtt, újjászületve

A piaci igények figyelembevételével történő összevonás az alábbi brandeket érinti: Computerworld, Biztonságportál, PC World, Macworld, Nonstopüzlet, Nonstopmobil, Electrose, CIO.hu. Ezek között az eddiginél szorosabb együttműködés kezdődik, míg további két márkáját, a Devcornert és a GameStart az IDG továbbra is önálló brandként kezeli.

Az IDG Hungary Kft. számos piacvezető brand tulajdonosa. A Computerworld, a GameStar, a PC Word és jó néhány további offline és online kiadvány, rendezvény és saját gyártású online videócsatorna révén az informatikai tematikát teljes szélességében lefedő médiavállalat. Az összevonással a kiadó célja, hogy a mai kor sajátosságainak megfelelően egy olyan internetes portál jöjjön létre, ami képes megtartani és megerősíteni piacvezető pozícióját, emellett a látogatók számára egyszerű és gyors információ-hozzáférést tesz lehetővé egy helyen. Ezeken felül további cél, hogy az egységesítést követően az új site képes legyen a szélesebb olvasói réteg számára is releváns tartalmat nyújtani úgy, hogy a látogató gyakorlatilag egyetlen weboldalon megtalálja az összes hasznos és érdekes olvasnivalót az információs technológia minden szegletéből.

Az új oldalról az IDG Hungary Kft. egyéb szolgáltatásai is elérhetők lesznek, mint például saját online tévécsatornák, fórum, a downloads.hu (letöltés), a sokapro.hu, a játéközön és a web4 blogszolgáltatás.

Az összevonásban érintett brandek együttes olvasottsága jelenleg havi 1 250 000 AV. A kiemelten AB-státuszú célcsoportok (vállalati és felhasználói célcsoportok) külön-külön, célzottan és együtt is elérhetők. Ez ? a vállalati IT konzumerizációját tekintve ? kiemelt szempont volt az egyesítéskor.

Az oldal kezdetben ?béta verzióban? működik techcorner.hu cím alatt. A kiadó folyamatosan várja a felhasználói észrevételeket és megjegyzéseket, mert a site-ot a látogatók és hirdetők igényeinek figyelembevételével szeretné tökéletesíteni.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu