Új online főszerkesztővel és új tervekkel indul 2017-nek a PC World!

Miután tavaly külsejében megújult, idén tartalmilag is új irányt vesz a PC World Online, amely a jövőben sokkal nagyobb hangsúlyt fektet olvasói segítésére, a gamer PC-k világára és persze a könnyed, de szakértői tartalomra.

Új online főszerkesztővel és új tervekkel indul 2017-nek a PC World!

Az online főszerkesztői pozíciót február 1-től Bátky Zoltán (BZ) foglalja el, aki korábban már dolgozott a PC World szerkesztőségében, így régi kollégaként köszöntjük őt a csapatban.

Az idei évre a PC World komoly célokat tűzött ki maga elé. Jobban szegmentálható tematika, könnyedebb, közérthető, mégis szakmai hangvétel és persze a látogatószám növelése a célunk. Az elsősorban 25-44 éves olvasótáborunk mellett a fiatalabb, gamer korosztály megszólítása is fontos számunkra, akik már a GameStar oldalán aktívan jelen vannak, és érdeklik a technológiai újdonságok, érdekességek, és persze a PC gaminggel kapcsolatos hardverek, perifériák.

Szintén célunk még több olyan olvasót elérni, akik alapvetően nem prioritásként kezelik az informatikai híreket, ám életükben - munkájukban, kommunikációjukban, szociális viselkedésükben -  mind nagyobb szerepet játszanak a modern számítástechnikai és telekommunikációs eszközök és megoldások.

Számukra olyan közérthető felületet szeretnénk biztosítani, ahol a mély szaktudás nélküli felhasználók tájékozódhatnak mindennapos problémáik megoldási lehetőségeiről, segítséget kaphatnak új eszközök vásárlásához, friss technológiák használatához.


A PC World online átlagosan - a Google adatai szerint - 370-380 ezer embert ér el havonta, Facebookon közel 20 ezres táborral rendelkezik, 10 ezres hírlevél feliratkozót ér el direktben. 2017-ben ezeket a számokat jelentősen növelni kívánjuk Bátky Zoltán vezetésével, emellett pedig külön hangsúlyt fektetünk BTL tevékenységre is a PlayIT szakmai- és médiapartnereként, valamint a HelloWorld (mozgalom a modern informatikai oktatásért) program is rengeteg táborral, szakmai kiadvánnyal segíti majd a hazai IT-szektor problémáit enyhítendő utánpótlásképzés felgyorsulását, hatékonyságának növelését.

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu