Egészen hihetetlen, milyen vihart képes generálni az Unreal Engine 4

Ráadásul a techdemó alkotója által közzétett részletek alapján még csak nem is kell egy erőmű ehhez a látványhoz.

Egészen hihetetlen, milyen vihart képes generálni az Unreal Engine 4

Ha egy fejlesztőcsapat látványos, és viszonylag stabilan működő játékot szeretne készíteni, akkor jó választás lehet hozzá az Unreal Engine 4, hiszen az Epic motorja számtalanszor bizonyította már hatékonyságát. Ráadásul valaki most olyasmit hozott létre a segítségével, amitől csak ámulunk-bámulunk.

[extracode type="ad" adt="article_inside"]

Egy bizonyos koooolalala nevű youtuber már korábban is meglepett minket csodálatos Unreal Engine 4-es techdemókkal, nemrég pedig egy hihetetlenül látványos és élethű vihart sikerült megalkotnia a motor használatával. Íme:

Koooolalala az Unreal Engine 4.23-as változata mellett még a SpeedTree és Substance Designer alkalmazásokat vette igénybe, illetve két plugin, a VICODynamics és a Custom Lens Flare VFX is segített a végeredmény elérésében. Sőt, állítása szerint egyáltalán nem optimalizálta a jelenetet, amibe összesen 20 fát és 100 bokrot pakolt, és még így is 35-60 fps között volt a képkockák száma egy GTX 970-es videokártyán, 1080p-s felbontásban, epic és magas grafikai beállítások mellett.

Hogy tetszik?

Lépjen kapcsolatba velünk

Kapcsolat

Project029 Magyarország Szolgáltató Kft.
Cim: 1132 Budapest, Visegrádi utca 31.
Tel: (+36 1) 577-4301
E-mail: info@project029.hu

Ügyfélszolgálat

Sajtókapcsolat

  • Kérjük partnereinket, hogy sajtóközleményeiket a következő e-mail címre küldjék: sajto@project029.hu